Print header

Prijava na e-obveščanje o novih javnih naročilih

CPV koda je sestavljena iz glavnega besednjaka, ki definira predmet naročila, in dopolnilnega besednjaka, ki dodaja nadaljnje kvalitativne informacije. Glavni besednjak temelji na drevesni strukturi, ki vsebuje 9-znakovno kodo (8-znakovna koda ter kontrolni znak), povezano z besednjakom z opisom vrste blaga, gradnje ali storitev, ki tvori predmet naročila.

Na spletnih straneh Ministrstva za finance so na voljo informacije in dokumentacija v zvezi s postopki javnega naročanja, ki jih izvaja ministrstvo.

Na spletnih straneh Ministrstva za finance omogočamo vsem zainteresiranim prijavo na e-obveščanje o novih javnih naročilih. Vsakdo, ki želi po elektronski pošti prejemati obvestila o novih objavah dokumentacije v zvezi z javnimi naročili, se lahko prijavi v sistem. Po prijavi se izbere CPV šifra (na voljo je izbira na prvem - najsplošnejšem nivoju) ali več šifer. Po končani prijavi, bo uporabnik na elektronski naslov, ki ga bo navedel v prijavi, prejel aktivacijsko kodo, s katero bo lahko kasneje spremljal CPV šifer ali se odjavil iz sistema e-obveščanja.

Vsi tisti, ki se bodo na naveden način prijavili na e-obveščanje, bodo ob vsakokratni novi objavi naročila na spletnih straneh Ministrstva za finance, po elektronski pošti prejeli obvestilo o tem, da je bila pod izbrano CPV kodo objavljena dokumentacija v zvezi z javnim naročilom oziroma sprememba dokumentacije.

Želim se odjaviti ali spremeniti podatke

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Odpri/zapri